Wat bieden wij

Rechtenvrije muziek, of opdrachtmuziek bij uw bedrijfsfilm, commercial, documentaire of andere productie in samenwerking met u!


Een greep uit onze muzikale ondersteuning voor uw audio/visuele product.

Scherpe prijzen

Met originele en voordelige pakketten voor elk project. Kies bijvoorbeeld voor het pakket "op maat" om de kosten te drukken, maar toch een speciaal gecomponeerd stuk muziek voor uw film te krijgen. Neem gerust contact met ons op.

Complementair

Creatieve muzikale producties op maat, of uit onze database, die perfect aansluiten op uw bedrijfsfilm, commercial of andere media product. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Persoonlijk

Snelle en persoonlijke service. Wij streven naar transparante en duidelijke communicatie, met een sterke nadruk op klantvriendelijkheid. Een warm contact, gecombineerd met een professionele houding.

Maak een keuze

Kies uit 1 van onze creatieve pakketten


Exclusief

De klant is koning! Wij maken een exclusief, kant-en-klaar muziekstuk voor uw film of productie geheel aangepast op uw wensen. Niemand anders zal deze muziek kunnen en mogen gebruiken. Met dit pakket heeft u een unieke sound voor uw product en op aanvraag leveren wij u ook een sound logo. Een speciaal herkenbaar stukje muziek, dat meteen doet denken aan uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Op maat

De voordeligste manier om muziek te krijgen, dat op uw wensen is aangepast. Bij het pakket Op Maat!, maken wij voor u een track die helemaal past onder uw film, qua sfeer, tempo en overgangen. Nadat de muziek met succes is afgerond voor uw opdracht, komt deze vervolgens weer in onze library te staan. Uw muziek is dus niet exclusief voor u, maar wordt wel met net zoveel creativiteit en enthousiasme voor u gemaakt. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in dit originele pakket Op Maat!

Vraag offerte aan

Library

De voordeligste optie voor uw bedrijf of productie om een muziekstuk te vinden dat past bij de sfeer die u wilt! Kies uit meerdere categorieën, emoties, tempo's en zoek zelf het stuk wat het beste bij uw product past. Deze Library optie is voordelig en snel en wordt elke maand weer aangevuld met nieuwe stukken. Ga snel naar de Library Shop en vind uw bijpassende muziek!

Vraag offerte aan

Voor elk medium

Professioneel

Vriendelijk Contact

Get in touch

Bent u op zoek naar een muzikale oplossing, of heeft u ergens vragen over? Neem gerust contact met ons op. Dan zoeken we samen verder!


LOCATIE

Waar zijn wij gevestigd

open map

MAIL ONS

U krijgt binnen een dag antwoord

stuur email