Over HarleQuin Music Productions

HMP is een audio productie bedrijf dat creatieve audio en muziek verzorgt voor uw visuele product. Denk aan soundlogo's, of muziek onder reclame / films / bedrijfsfilms / promo's. HMP staat voor creatief, efficient en een warm persoonlijk contact met de opdrachtgever. We zijn flexibel en kunnen precies de juiste sfeer pakken die u wilt uitdragen met uw product.

Passie

Bij HMP hebben we een grote liefde voor muziek en willen we de puurste emotie van uw visuele productie pakken. We stoppen niet voordat alle partijen tevreden zijn. We stellen ons flexibel op en denken met u mee in de ideeën die u heeft. Samen komen we tot de mooiste resultaten!

Skills

De audio producties van HMP zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit. De componisten en producers zijn afgestudeerd aan een HBO opleiding in de muziekbranche en zijn professioneel en experts op hun gebied. Alle producten van HMP worden afgeleverd in de hoogst mogelijke bestandskwaliteit, zodat u niet alleen creatief, maar ook digitaal het allerbeste krijgt.

Hoe het begon

Patrick Rugebregt werkt al lange tijd als gewilde sessie muzikant en componist in verschillende band formaties. Na een opleiding cum laude te hebben afgerond aan het conservatorium Utrecht, werd hij vooral geprezen om zijn "eigen adem" in de muziek. Na vele co-writes en composities te hebben geschreven voor bands, heeft hij met HMP een nieuwe markt aangeboord om ook daar zijn creatieve producties te verspreiden. Vol enthousiasme en vakbekwaamheid is hij nu op weg om dit bedrijf succesvol te maken!

Referenties

HMP heeft al geruime ervaring in het werkveld, met succesvolle opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Zo werkten we voor Topformat (TRX music NL), Pixelthis, Anymazed en maakten we opdrachten voor Coster Diamonds, verschillende gemeentes in Nederland en Eco-Point.